Prestes a mudar,

agradecida por esta cozinha – sala de estar – sala de jantar toda open space. Tinha aquela ideia que a nível de cheiros não era lá muito fixe ter estes espaços todos juntos, mas além de os cheiros não serem assim tão presentes (o exaustor deste fogão é no meio dos bicos e suga tudo), a presença de todos no mesmo espaço e ao alcance de um olhar vale tudo o resto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.